Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.

prima

grafmonumenten, urnen en ornamenten

mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen of bepaalde voorkeuren? Vanuit onze kennis en ervaring denken wij graag mee en geven deskundig advies. Maak gerust een vrijblijvende afspraak om uw ideeën te bespreken.

beletteringen
en materialen

Het meest toegepaste materiaal is gepolijst graniet in diverse soorten. Niet iedereen vindt gepolijst materiaal mooi. Het is daarom mogelijk het graniet in een matte uitvoering te leveren. De graniet soorten zijn te combineren met glas, roestvast staal en cortenstaal. Een monument kan ook uit één soort materiaal worden gemaakt. Ook hardhout behoort tot die mogelijkheden.

Het is natuurlijk ook mogelijk iets persoonlijks toe te passen. Bijvoorbeeld een foto op keramiek of glas, een laser afbeelding, een ets op glas of een kunstwerk. Ook de letters kunnen op diverse manieren uitgevoerd worden. Niet alleen gestraalde inwendige letters, maar ook letters in brons, roestvast staal of aluminium die op het graniet worden bevestigd behoren tot de opties.