Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.

prima

grafmonumenten, urnen en ornamenten

over ons

Een blijvende herinnering; dat is waar wij voor staan. Een mooi grafmonument is bedoeld om deze herinnering vast te houden. Door te luisteren naar uw wensen en vanuit onze kennis mee te denken, willen wij samen met u een waardevol monument realiseren.

Ons bedrijf heeft al ruim 40 jaar ervaring in het vervaardigen van grafmonumenten. Door deze expertise hebben wij de mogelijkheid alle mogelijke grafmonumenten te realiseren. Of het nu gaat om specifieke wensen rondom materiaal of het willen laten maken van een ontwerp op maat, bij ons kunt u altijd terecht. 

Onze klanten waarderen niet alleen onze kennis en kunde, maar ook de aandacht en tijd. Het zoeken naar een waardevol monument roept emoties op. Om die reden geven wij u alle ruimte om op een rustige manier uw keuzes te kunnen maken. 

Kom gerust eens langs of maak een vrijblijvende afspraak. Het is bij ons ook mogelijk om een afspraak bij u thuis in te plannen. Heeft u daarnaast vragen? Schroom niet, en bel of mail ons. Wij staan altijd klaar om u te woord te staan.

contact

Bekijk hieronder een fragment uit het programma 'Holland van boven':

referenties

Mevrouw Blokland

1-2-2020    "Ik, of ik moet zeggen wij, hebben geen ervaring met een grafmonument, maar zoals alles gegaan is - het bestellen en plaatsen - is het tot volle tevredenheid gegaan, en ik zal u altijd aanbevelen als dat zo uitkomt. Ik heb de rekening dan ook gelijk overgemaakt. Hartelijk bedankt."

Meneer F. Geurink

10-02-2024            Beste heer de Jong,

We waren vandaag pas in de gelegenheid naar de begraafplaats te gaan. We zijn zeer tevreden over het monument, het ziet er prachtig uit en de foto is erg mooi geworden ondanks dat we alleen maar een analoge afdruk hadden. Alles zag er heel netjes en verzorgd uit. Het factuur bedrag heb ik zo juist over gemaakt.