Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.

prima

grafmonumenten, urnen en ornamenten

referenties

Mevrouw Blokland

1-2-2020    "Ik, of ik moet zeggen wij, hebben geen ervaring met een grafmonument, maar zoals alles gegaan is - het bestellen en plaatsen - is het tot volle tevredenheid gegaan, en ik zal u altijd aanbevelen als dat zo uitkomt. Ik heb de rekening dan ook gelijk overgemaakt. Hartelijk bedankt."

Meneer F. Geurink

10-02-2024            Beste heer de Jong,

We waren vandaag pas in de gelegenheid naar de begraafplaats te gaan. We zijn zeer tevreden over het monument, het ziet er prachtig uit en de foto is erg mooi geworden ondanks dat we alleen maar een analoge afdruk hadden. Alles zag er heel netjes en verzorgd uit. Het factuur bedrag heb ik zo juist over gemaakt.

Familie Uittenbogaard

"Wij zijn tevreden met het resultaat, het ziet er keurig uit. Bedankt namens mij en de kinderen en familie."

Mevrouw Dekker

"Mijn ervaringen met jullie zijn goed. Het monument is naar tevredenheid."

Mevrouw Stip

"Zoals reeds telefonisch doorgegeven, zijn wij zeer tevreden over de levering, plaatsing en verzorging van de steen ten behoeve van het graf van mijn man."

Mevrouw de Ruiter

"Complimenten voor het grafmonument van mijn man en vader. De kleur van de steen is prachtig diep grijs en de letters stralen je tegemoet. Het staat ook goed naast het monument van de broer van mijn man. Kortom: goed werk."

Mevrouw de Koning

Wij zijn zeer tevreden over de steen, de belettering is erg mooi, ook de foto staat heel mooi bij de steen. We hebben geen fouten kunnen ontdekken. Dank u wel! De rekening maak ik zo spoedig mogelijk over 

Meneer Kraaijeveld

"Hartelijk dank voor de uitstekende verzorging. Factuur wordt vandaag betaald!"

Familie Roukema

"Als familie zijn wij erg blij met het resultaat, de steen is helemaal naar onze wens gemaakt. Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen met betrekking tot deze opdracht. De communicatie over deze opdracht hebben wij als goed ervaren en de afwerking van de steen is erg mooi geworden. Het bedrag op de factuur zal naar u overgemaakt worden. 
Indien iemand in onze omgeving een opdracht heeft, zullen wij uw bedrijf zeker aandragen in vol vertrouwen en zekerheid over een opdracht."

Meneer Kasius

"Het zier er keurig uit! Dank! Uw communicatie over het proces was duidelijk en de afhandeling van de praktische zaken vlekkeloos. Wij houden u in gedachte voor toekomstige monumenten."